Welkom bij Kom’mit, BILAgroep!

Van links naar rechts: Stephan Dirix namens Kom’mit, Anita Boekelmans-Jansen (Directeur BILAgroep) en Paul Boekelman (Directeur BILAgroep).

En alweer is Kom’mit een fijne partner rijker, namelijk @BILAgroep uit Geleen. BILAgroep is een Eigen Regie Centrum voor volwassenen die vastlopen in het dagelijks functioneren. Bijzonder is hun aanpak: om zo goed mogelijk aan te kunnen sluiten op hulpvragen bij een burn-out, ASS, AD(H)D, emotie- en gedragsproblematiek, psychische klachten en/of het ervaren van lichamelijke beperkingen heeft BILAgroep de zorg- en dienstverlening intern aan elkaar gekoppeld en is hiervoor ISO gecertificeerd. De toewijding aan inclusie en diversiteit is goed voelbaar in het hele bedrijf: het is een fijne omgeving waar iedereen mag zijn zoals hij/zij is.

Welkom bij Kom’mit, BILAgroep! We zien jullie graag bij de inspirerende evenementen dit najaar om nader kennis te maken.

Ook aansluiten als partner?

Stuur dan een e-mail naar info@kom-mit.nl. We voorzien u graag van meer informatie en vertellen u graag over de vele voordelen van het partnerschap.