Nieuwe partner voor Kom’mit: Apotheek Voorzorg

Van links naar rechts: Roel Beugels namens Kom’mit, Timo Hesemans (projectmedewerker en arbeidsanalist Vidar), Hans Verstijnen (algemeen directeur Apotheek Voorzorg en Henk Peters (ploegleider Apotheek Voorzorg).

Op 1 september verwelkomden we Apotheek Voorzorg als nieuwe partner bij Kom’mit. Apotheek Voorzorg is dé specialist in het geautomatiseerd op maat verpakken van geneesmiddelen voor patiënten. Met recht een lokale wereldspeler te noemen: gevestigd op het Business Park in Stein is achter de voorgevel van het pand de grootste producent van medicatierollen ter wereld te vinden. We zijn er trots op dat dit prachtige bedrijf zich aansluit bij Kom’mit en daarmee nog een extra stap zet richting inclusief ondernemen.

Welkom bij Kom’mit, Apotheek Voorzorg! We zien jullie graag bij de inspirerende evenementen dit najaar om nader kennis te maken.

Ook aansluiten als partner?

Stuur dan een e-mail naar info@kom-mit.nl. We voorzien u graag van meer informatie en vertellen u graag over de vele voordelen van het partnerschap.