Verslag bedrijfsbezoek Smeets Loopcomfort 2019

Op 16 mei nemen genodigden een kijkje achter de schermen bij KOM’MIT-partner Smeets Loopcomfort. Het thema van het bedrijfsbezoek is ‘Dromen waarmaken’.

 

Rondleiding ontwerpatelier

Smeets Loopcomfort is hulpmiddelenleverancier en specialist in het oplossen van (sport)vraagstukken op het gebied van voeten, schoenen en bewegen. Van oudsher werkt het familiebedrijf met mensen met een kwetsbare positie op de arbeidsmarkt en biedt hen de gelegenheid het beste uit zichzelf te halen.

 

Rolstoeltennisser Sam Schroder denkt in mogelijkheden

Na een interessante rondleiding door het ontwerpatelier volgt een ontmoeting met de 20-jarige Geleense rolstoeltennisser Sam Schröder. Hij heeft een bijzondere band met Smeets Loopcomfort. Een speciaal door hen ontwikkelde brace helpt hem bij het vasthouden van zijn racket.  Mede hierdoor heeft Sam al de nodige successen behaald.

Sam heeft een duidelijk doel voor ogen: “In 2020 wil ik meedoen aan de Paralympische Zomerspelen in Tokyo en goud halen!”
Sam praat bevlogen over talent en wilskracht, tegenslag en terugslaan, doorzettingsvermogen en dromen. “Ik laat me door niets en niemand beperken.”
Sam werd in 2017 benoemd tot sporttalent van Limburg en staat momenteel 6de op de wereldranglijst.

 

Sams boodschap is duidelijk: denk in mogelijkheden, niet in beperkingen!

Impressie bedrijfsbezoek Smeet Loopcomfort 2019