Verslag zomerevent 2019

De zonovergoten 26e juni brengt ontzettend veel mensen naar Brasserie Steinerbos, decor van het Zomerevenement 2019. Dagvoorzitter Tom van ’t Hek maakt op humoristische wijze helder waar MVO voor staat én waarom het werkt. Moraal van zijn verhaal? Leer anders kijken en onthoud dat ongemotiveerde mensen niet bestaan!

 

KOM’MIT naar werk live

In kleine groepen nemen genodigden deel aan een zogenaamde praktijkcarrousel. De groepen bestaan uit partners, founders en kandidaten (werkzoekenden). Verspreid over het prachtige terrein staan verschillende stands van uiteenlopende bedrijven en partners. Deelnemers maken kennis met medewerkers, de werkwijze en het MVO-beleid van deze bedrijven. Het doel van de carrousel? Maak verbinding. Met elkaar en met kandidaten. Wissel ervaringen uit en sta open voor werknemers met een afstand tot de arbeidsmarkt.

 

Onder de indruk

Genodigden praten mét in plaats van over mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. En dat maakt indruk.  We ontmoeten mensen met inspirerende en persoonlijke verhalen. Dankbare en trotse medewerkers. Gemotiveerde kandidaten. Ondernemers die in kansen en mogelijkheden denken. Geïnspireerd en met nieuwe ideeën en contacten keren de deelnemers na een heerlijke BBQ huiswaarts.

 

Thumbs up!

KOM’MIT kijkt terug op een geslaagde bijeenkomst die door deelnemers als zeer positief is beoordeeld!