EVENTSNIEUWS

Terugblik: Regio in Beeld 2022 Zuid-Limburg

1 november was het zover: Regio in Beeld 2022 bij de MVV Maastricht Businessclub. Een gezamenlijk initiatief van UWV en de MVO-platformen Kom’mit Westelijke Mijnstreek, Stichting IMMENS en Stichting Sprinc Parkstad.

Met zicht op de grasmat werden we ontvangen met een hapje en een drankje. Al snel was het tijd voor inspirerende verhalen en natuurlijk de actuele arbeidsmarktcijfers. Dagvoorzitter Vivian Lataster nam ons mee in de gesprekken met de tafelgasten en prachtige succesverhalen van zowel werknemers en werkgevers, waarbij ons op het hart werd gedrukt om vooral te kijken naar wat (iemand) wel kan. Vervolgens werden we, op weg naar een andere denkwijze die past bij de huidige situatie op de arbeidsmarkt, tijdens een interactieve sessie vol humor geïnspireerd door keynote spreker Cyriel Kortleven “Making Change Simple”.

Tot slot hebben we nog genoten van de netwerkborrel met hapjes en een ‘tuut friet’. We kijken weer terug op een geslaagde en inspirerende bijeenkomst! Graag delen we een sfeerimpressie met u.

Sfeerimpressie Regio in Beeld 2022 Zuid-Limburg