Succesvolle webinar ‘Van kramp naar kracht’

‘Na Corona komt zonneschijn’, aldus arbeidsmarktstrateeg Wim Davidse tijdens de Webinar talkshow “Van kramp naar kracht” op 18 juni 2020. Twan Huys voelde Astrid Roebroeck- Pinckaers van Ricoh Document Center Zuid en Jan-Paul Rutten van Gulpener Bierbrouwerij aan de tand over ondernemen in tijden ná Corona. Vooruitkijken dus! Oftewel: van kramp naar kracht en van recessie naar transitie.

We kijken terug op een succesvolle webinar. Met een gemiddeld aantal bezoekers tussen de 150 en 160 mogen we spreken van een drukbezochte digitale bijeenkomst. Er werden volop vragen gesteld en de reacties zijn positief.

Zo schrijft Ingrid Brands op LinkedIn:

“Van Kramp naar Kracht. Ik heb net een heel interessant webinar/talkshow mogen volgen voor Zuid-Limburgse ondernemers die vooruit kijken na de corona crisis met aan tafel bij Twan Huys: Astrid Roebroeck- Pinckaers en Jan-Paul Rutten van de Gulpener Bierbrouwerij. Twee bevlogen Z-L ondernemers/familiebedrijf. En Wim Davidse over de ontwikkelingen op de arbeids- en flexmarkt vertaalt naar nieuwe mogelijkheden. Een mooi advies was start met een nieuwe ‘focus’ en ‘futurize’ ofwel kijk naar de toekomst, waar kun je op inspelen maar kijk vooral ook naar jezelf waarin kun jij veranderen (hoe blijf jij employabel) en blijf positief! Twan sluit af met ‘blijf vooral wandelen’ voor een positieve mindset.”

Gemist? Kijk de webinar hier terug.