EVENTS

Save the date – Webinar talkshow met Twan Huys

Van kramp naar kracht – Webinar talkshow voor Zuid-Limburgse ondernemers die vooruitkijken

•Donderdag 18 juni – 14:00 tot 15:00 uur•

U bent van ons gewend dat we u tijdens events inspireren en bij elkaar brengen. Dat laatste zit er nu even niet in. Inspireren zou daarentegen gewoon moeten lukken! Vanuit die gedachte organiseren we een webinar talkshow. Speciaal voor u als relatie van Kom’mit, Immens, Sprinc, WSP Westelijke Mijnstreek, WSP Parkstad of Podium 24.

Sprekers

“Zet de turbo op een nieuwe toekomst. Zeker nu het even wat minder gaat.” Een uitspraak van Wim Davidse, ervaren organisatieadviseur en spreker op het gebied van ontwikkelingen op de arbeids-en flexmarkt. Hij is expert in het vertalen van ingrijpende veranderingen voor werkgevers, bemiddelaars en werkenden. Op 18 juni zit hij – samen met twee andere ondernemers uit Zuid-Limburg – aan tafel bij Twan Huys om er uitgebreid over te vertellen en te discussieren.

Kijkt u mee?

Het belooft een interactief, interessant én inspirerend programma te worden waar u als Limburgse ondernemer bij kunt zijn. Gewoon vanachter uw beeldscherm. Bovendien kunt u live vragen stellen via de chat. B;ok dit uur alvast in uw agenda. De uitnodiging waarin u zich kunt aanmelden volgt snel!