Online show ‘De inclusiefste mens’

Wie weet alles van maatschappelijk verantwoord ondernemen?
En wie mag zich op 6 april de inclusiefste mens van Zuid-Limburg noemen?

Op dinsdag 6 april weet u het! Dan organiseert Kom’mit in samenwerking met MVO-platforms Sprinc en IMMENS de online show ‘De inclusiefste mens’. Tijdens deze quiz, die een alternatief is op de ‘De slimste mens’, komen diverse relevante onderwerpen rondom inclusief ondernemen aan bod. Wij beloven u een ludiek staaltje infotainment!

Deze drie kandidaten gaan de uitdaging aan!
Het deelnemersveld bestaat uit niemand minder dan: Carmen Mélotte, HR-manager bij Stork, Pascal Starren, eigenaar Plus Starren en Roland Dear, directeur Business Post Limburg. Zij nemen plaats op de welbekende drie stoelen en gaan onderling de strijd aan om te bepalen wie er met de titel naar huis mag.

Prijswinnende en humorvolle juryvoorzitter
Geen geslaagde show zonder charismatische juryvoorzitter. Cabaretier Marlon Kicken (zie grote foto) ziet er met de nodige humor op toe dat onze kandidaten de juiste antwoorden geven. Marlon is winnaar van de grootste en belangrijkste standup-prijs van de Benelux: de Culture Comedy Award. Hij nam zowel de Juryprijs als de Publieksprijs mee naar huis.

De presentatie is in handen van Vivian Lataster. Aan haar de taak om dit bonte gezelschap bij de les te houden en iedereen van de juiste antwoorden te voorzien!

Interesse?
Heeft u interesse in deze online show of in het partnerschap van Kom’mit? Stuur dan een e-mail naar info@kom-mit.nl. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op!