Verslag najaarsevent 2018

Op 22 november vond ons Najaarsevenement plaats in de Sittardse Ligne. De bijeenkomst werd bezocht door partners van KOM’MIT en een aantal uitgenodigde werkzoekenden.

Felix van Ballegooij -wethouder en voorzitter van GR Vixia- trapte af en maakte zijn doel kenbaar: de mensen leren kennen die langs de zijlijn van de arbeidsmarkt staan en hen actief betrekken.

Sprekers van de Verspillingsfabriek wezen ons op verspild voedsel, verspild talent en inclusief werkgeven. AWVN deed onderzoek naar de opbrengsten en waarde van inclusief werkgeven. Doe er uw voordeel mee!

 

Gouverneur Theo Bovens was ook van de partij en benadrukte het belang van platforms als Kom’mit: laat werkgevers en overheid samen optrekken en zorg dat minder mensen een afstand tot de arbeidsmarkt hebben. Na deze oproep openden de Gouverneur en Vixia-directeur Marion van Limpt De Tijdmachine. Deze interactieve tentoonstelling laat het verleden én de (mogelijke) toekomst van SW-bedrijven zien.

 

Tijdens een gezellige netwerkborrel werden volop telefoonnummers, visitekaartjes en ervaringen uitgewisseld. Wij kijken terug op een zeer geslaagde en leerzame bijeenkomst.