Kom’mit Jaarprogramma 2022

Met veel genoegen presenteren wij het ‘Kom’mit Jaarprogramma 2022’. Stuk voor stuk evenementen die u beslist niet wilt missen en die gegarandeerd zorgen voor een flinke inspiratieboost en nieuwe inzichten op het gebied van MVO! Noteer bij interesse de genoemde data alvast in uw agenda. Enkele weken voor ieder evenement ontvangen alle Kom’mit-partners een uitnodiging met verdere details en een aanmeldlink. Wij kijken uit naar een mooi jaar en verheugen ons nu al op uw komst!

Een greep uit het programma
Wat dacht u van de verkiezing en uitreiking van de ‘Kom’mit MVO-prijs’, de masterclass ‘Hoe kom ik wél aan personeel?’ en fantastische gastsprekers prinses Laurentien van Oranje-Nassau en Björn Kuipers. Maar natuurlijk hebben we nog veel meer mooie evenementen op de planning staan!

Klik hier voor het volledige jaarprogramma

Heeft u interesse, maar bent u nog geen partner?
Partners van Kom’mit inspireren elkaar op het gebied van inclusief ondernemen en ontmoeten elkaar tijdens exclusieve events, themabijeenkomsten en unieke projecten. Wilt u ook partner worden en deelnemen aan de exclusieve Kom’mit evenementen? Stuur dan een e-mail naar info@kom-mit.nl en ontdek de voordelen van het partnerschap en wat Kom’mit voor uw bedrijf kan betekenen.