Kom’mit bedrijfsbezoek bij Collé: “Blauw, het nieuwe groen.”

Bijna iedereen zal ze wel eens zien rijden in de Westelijke Mijnstreek: één van de ruim 26.000 opvallende blauwe machines die Collé Rental & Sales in het assortiment heeft. Niet gek, want dit familiebedrijf met meer dan 120 jaar historie en een twintigtal vestigingen door de hele Benelux, Duitsland en Denemarken heeft haar hoofdkantoor in Sittard.

Op 9 mei waren bijna 55 Kom’mit partners en introducés te gast bij het hoofdkantoor van Collé Rental & Sales voor een bedrijfsbezoek. Onder het genot van een kop koffie, thee en een stuk Limburgse vlaai luisterden de aanwezigen naar een bedrijfspresentatie. Hierin werden de drie kernwaarden van Collé, Veiligheid, Duurzaamheid en Innovatie, toegelicht. Onder “duurzaamheid” werd er uiteraard uitvoerig stil gestaan bij het actieve MVO beleid van Collé, wat naderhand in het MVO Jaarverslag “Blauw, het nieuwe groen”, nog eens rustig na te lezen was.

Vervolgens gingen de bezoekers in een vijftal groepen op pad voor een interessante rondleiding langs de vele locaties van Collé op het industrieterrein. Over elk van de divisies (Huren, Kopen, Projecten, Evenementen en Trainingen) werd uitgebreid verteld. Van het regenachtige weer hadden we geen last: onder de grote Collé paraplu’s die uitgedeeld werden stond iedereen ook op het buitenterrein droog.

Na de rondleiding was er nog tijd voor een Q&A-sessie, waarbij de aanwezige Kom’mit partners goede en uiteenlopende vragen stelden. Het bedrijfsbezoek werd afgesloten met een informelere borrel. Er werd naar hartenlust nagepraat over het bedrijfsbezoek. Alle deelnemers gingen naar huis met een goodiebag gevuld met uiteenlopende Collé-blauwe handigheidjes. En natuurlijk een gedrukte versie van het MVO-jaarverslag “Blauw, het nieuwe groen”!

Kom’mit wil via deze weg nogmaals alle medewerkers van Collé bedanken voor hun inzet tijdens dit onvergetelijke bedrijfsbezoek.

Save the date

Op 22 juni wordt het Kom’mit zomerevent gehouden. We zijn dan te gast bij Watersley Sports- & Talentpark voor het inspirerende event “Samen naar de finish” – we zijn er 2 dagen voor het NK wielrennen en staan onder de finishboog. Inschrijven voor Kom’mit partners kan via deze inschrijflink.