Indrukwekkend Nazomer Event

Na maanden van online contact konden we elkaar op 16 september 2020 eindelijk weer in de ogen kijken. Van een afstandje weliswaar, maar toch!

Bij Biesenhof Geleen begeleidde dagvoorzitter Nieke Cleven ons door het boordevolle programma. We luisterden naar inspirerende en indrukwekkende verhalen. Bijvoorbeeld over het nieuwe Participatiebedijf Westelijke Mijnstreek door wethouder Judith Buhler van de gemeente Sittard-Geleen. Of over het unieke Zuid-Limburgse MVO-initiatief BlueCiC door Nino Bellinzis van Relim. En wat dacht u van Design Thinking? Een methode om op een praktische en creatieve manier problemen op te lossen of nieuwe producten en diensten te ontwikkelen.

Gastspreker Joseph Oubelkas sloot af met een even onvoorstelbaar als indrukwekkend verhaal over 5 jaar onterechte opsluiting in een overvolle Marokkaanse gevangenis. Hij liet een doodstille zaal en een waardevolle boodschap achter: “Denk in mogelijkheden en wees betekenisvol voor een ander.” Daar kan Kom’mit zich alleen maar bij aansluiten.