GEANNULEERD: Voorjaarsevent 31 maart 2020

Kom’mit volgt de richtlijnen van de overheid en het RIVM om verdere verspreiding van het coronavirus te voorkomen. Dat betekent dat het voorjaarsevent ‘Je hebt altijd een keuze’ dat gepland staat op dinsdag 31 maart a.s. niet doorgaat. We betreuren het zeer deze maatregel te moeten nemen maar veiligheid en gezondheid staan op nummer één.

Op een later moment halen wij dit bijzondere event in. We houden u op de hoogte.
Bedankt voor uw begrip!

“Je hebt altijd een keuze”. Dát is het thema van ons voorjaarsevent.

Kiest u ervoor om naar dit inspirerende, verrassende en gezellige event te komen? Mooi zo!
We zien u graag op dinsdag 31 maart in Sittard bij Foodies Go Fresh om samen onze blik op de inclusieve arbeidsmarkt te verbreden.

Geluk na gevangenschap

Als het tegenzit kun je bij de pakken neer gaan zitten of hopen dat het goed komt. Je kunt ook de regie nemen en de held worden in je eigen verhaal. Joseph Oubelkas deed het. Op 24-jarige leeftijd wordt Joseph onterecht veroordeeld voor drugssmokkel. Hij krijgt 10 jaar celstraf en belandt onschuldig in een gevangenis in Marokko. Joseph vertelt ons zijn ongelofelijke verhaal. Een verhaal dat even bizar als inspirerend is.

Open Hiring®.

Het Amerikaanse bedrijf Greyston en maatschappelijk ontwikkelaar Start Foundation werken samen om Open Hiring® in Nederland te introduceren. Het doel is mensen die nu werkloos zijn een kans te bieden op een baan, via een vooruitstrevend experiment: een baan zonder sollicitatiegesprek.  Ziet u het voor zich? Jos van Delft wel! Jos levert een actieve bijdrage aan de uitrol van Open Hiring® in Nederland. Op verschillende plekken in Nederland wordt deze werkwijze al toegepast, ook in Limburg. Gaat het ons samen lukken om Open Hiring® in de Westelijke Mijnstreek op de kaart te zetten?

Wanneer?

Dinsdag 31 maart 2020

Waar?

Foodies Go Fresh, Bergerweg 170 in Sittard.
Volg bij aankomst de instructies van de parkeerwachters.

Programma

16.30 uur – 17.00 uur: ontvangst
17:00 uur – 18.45 uur: programma
18:45 uur : zeer aangeklede borrel