And the nominies are……Van der Valk Hotel Stein Urmond

Last but not least stellen we jullie voor aan de derde genomineerde van de Kom’mit MVO-Prijs 2019-2020: Van der Valk Hotel Stein-Urmond

In gesprek met Evelien Leschot-Luiten. Samen met haar man Jasper Leschot staat zij aan het roer.

Wat doen jullie precies?
Allereerst zijn we natuurlijk een hotel. Maar we bieden veel meer! Zo beschikt de locatie Stein-Urmond onder meer over vergaderzalen, een sportcenter, Toekantalent (zang-en pianolessen), een businesscenter, kantoorverhuur en een moestuin. Als familiebedrijf vinden wij het belangrijk dit familiegevoel over te brengen op onze medewerkers. Iedereen hoort erbij.

Over het MVO-beleid
Als hotel staan we voor allerlei ideeën open, zolang het past in de organisatie en het proces.
Onze moestuin wordt bijvoorbeeld onderhouden door jongeren met een vorm van autisme. Verder hebben we een mooi project voor statushouders. Via de gemeente krijgen zij een proefplaatsing. Een aantal van hen is nu bij ons in dienst.
We vinden het belangrijk dat onze werknemers zich kunnen ontwikkelen. Wat op onze locatie ooit begon als inwerktraining voor nieuwe medewerkers is nu een geaccrediteerde BBL-opleiding.

Reactie op de nominatie
Geweldig om te horen dat wij genomineerd zijn en uiteindelijk de finale hebben gehaald!

Waarom moeten jullie winnen?
Omdat wij investeren in mensen. Wij denken in mogelijkheden in plaats van in beperkingen. De lach op het gezicht van collega’s, daar doen we het voor!

Heel veel succes tijdens de uitreiking, fingers crossed!