Geslaagd event 70 jaar sociale ontwikkeling in Zuid-Limburg | 17-6-2024

Gisteravond vierden MTB Maastricht samen met MVO-platformen IMMENS Maastricht, Sprinc Parkstad en Kom’mit Westelijke Mijnstreek 70 jaar sociale ontwikkeling in Zuid-Limburg. MTB Maastricht heeft in 2008 aan de wieg gestaan van IMMENS en naar voorbeeld hiervan zijn later ook Sprinc en Kom’mit opgericht. Maar liefst 350 gasten stonden deze avond samen stil bij het 70-jarig jubileum van sociaal ontwikkelbedrijf MTB.

Na een welkomstwoord van dagvoorzitter Vivian Lataster vond er een paneldiscussie plaats. Aan tafel zaten Jeanette Oostijen (Voorzitter College van Bestuur Vista College), Marcel Jöris (Directeur/Bestuurder MTB Maastricht/Podium24/Annex BV), Mohamed el Mokaddem (Voorzitter Cedris) en Ton Goedmakers sr. (Raad van Commissarissen Vebego Group). Vanuit ieders rol werd de impact, noodzaak en toekomstige uitdagingen en kansen van sociale ontwikkeling en participatie belicht.

Aansluitend waren alle 350 genodigden getuige van een theatervoorstelling van ADEM producties, getiteld ‘Opgelucht’. Een geweldige voorstelling met mooie, herkenbare en échte verhalen over het mentale welzijn van mensen, afgewisseld met flitsende live-muziek en tips voor iedereen hoe het hoofd zo nu en dan even leeg te maken.

Na afsluiting van de voorstelling verplaatste het gezelschap zich naar de foyer om samen het glas te heffen, te netwerken en te genieten van een smakelijk buffet. We kijken terug op een zeer geslaagde en inspirerende avond, waarvan onze huisfotograaf PuurID de volgende sfeerimpressie maakte.

Foto-impressie: