nieuwe partners

LSB-GROEP NIEUWE PARTNER KOM’MIT

samen sterk!

LSB Groep heeft een rijke historie, meer dan 60 jaar. Een historie waar wij trots op zijn. Drie generaties lang is met hart en ziel aan de LSB Groep gebouwd.
Vakmanschap ging van vader op zoon. Net als het klankgevoel en de personal touch. Wat begon in de Staatsmijnen in 1956 is uitgegroeid tot een modern, financieel gezond en sterk bedrijf.
LSB Groep is een 100 % familiebedrijf waar het bedrijfsbelang, langetermijnfocus en de duurzame relatie met de klanten en de medewerkers centraal staan.
Dankzij de vakkennis, toewijding en ervaring van onze medewerkers, biedt LSB Groep innovatieve oplossingen op maat voor de huidige en toekomstige behoeften van elke klant.

Missie LSB Groep
Dat de LSB Groep ambities groot zijn, blijkt zeker uit de visie : LSB Groep wilt de beste zijn, en de referentie in de branche op het gebied van Veiligheid, Kwaliteit, Gezondheid en Duurzaamheid.

Om dit doel te bereiken wordt het lange termijn programma gehanteerd “Safety journey to the top”. Hierbij staat Samenwerking tussen ons team van medewerkers en klanten centraal. Samen Sterk !

lsb-groep meer info>>Over ons:Historie-Missie-Advies-Kwaliteit
Expertises:Steigerbouw-Conserveren-Ondersteuningen-Veiligheidsvoorzieningen-Isolatietechniek-Brandpreventie-Schilderwerken-Rope Access