MVOprijs

MVO PRIJS Westelijke Westelijke Mijnstreek

MVO prijs Westelijke Mijnstreek 2015 2016
In navolging van MVO prijzen 2012 en 2014 hebben COS Limburg, bedrijvennetwerk KOM’MIT en de gemeenten Sittard-Geleen, Beek, Schinnen en Stein opnieuw besloten de MVO-prijs Westelijke Mijnstreek 2015 2016 te organiseren.
Bent u als ondernemer bewust bezig met mens en milieu en voortdurend op zoek naar energie- en grondstoffen besparing? Heeft u mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt in dienst of neemt u deel in het banenplan? Of zijn veiligheid en scholing voor uw werknemers belangrijke uitgangspunten binnen uw bedrijf? Dan bent u een uitstekende kandidaat om deel te nemen aan de Kom’Mit MVO Award 2015-2016; Dé prijs voor maatschappelijk verantwoord ondernemen in de regio Westelijke Mijnstreek. Herkent u zich in dit beeld?
Ondernemers kunnen zich tot zaterdag 25 april 2015 2016 aanmelden voor de prijs via het inschrijfformulier op de website van mvoprijs.nl of via een klik op de foto rechtsonder.

De bekendmaking van de winnaar en de prijsuitreiking vindt plaats op dinsdag 16 juni 2015, vanaf 17.00 uur, te Brasserie Abshoven (Abshoave) te Munstergeleen.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) gaat over de winnende combinatie van people, planet en profit. Ondernemers die hun bedrijfsvoering afstemmen op samenleving en milieu, zijn de komende jaren de duidelijke koplopers in hun sector. Koplopers zijn de trekkers van de economie in Nederland. Maar ook daarbuiten hebben koplopers invloed op een duurzame samenleving.

Kom’mit MVO award Westelijke Mijnstreek 2013-2014 ging bij wijze van hoge uitzondering naar twee ondernemingen, te weten; Henssen BV en Perfact Group!

tekening 001tekening 002